Årsmöte TAOS

1 mars, 2020 kl 14:00

Årsmöte den 1 mars kl 14-17 i Röda rummet, Föreningarnas hus.
Det blir Årsmötesförhandlingar, fika samt underhållning av
Helena Hedlund, skådespelare och författare,
Thomas Lundkvist, musiker,
Magdalena Eriksson, bildkonstnär och poet samt
Lasse Persson, fotograf.

Läs mer om dem nedan.

Anmälan senast 27/2 så vi kan planera fika, till info@theartofsweden.se, tack!

Thomas Lundkvist

Som freelancemusiker har Thomas rest – och reser forfarande – på spelningar runt om i Sverige. Som kompositör har han gjort och gör musikinspelningar. Han har skapat musik och ljud till SVT-filmer för barn 1973-2004 (Bamse samt Loranga, Mazarin och Dartanjang bl. a) samt musik och ljud för SR med Folke Rabe. Han har haft uppdrag för Svenska Rikskonserter, Länsmusikstiftelserna samt för kommuner och landsting från 1975 och framåt. Thomas var också med och byggde upp Södra Bergens Balalajkor med Embrik Underdal 1967 – 1993.
Se Thomas Lundkvists profilsida här.

Helena Hedlund

Helena Hedlund är skådespelare, utbildad på Teaterhögskolan i Malmö. Sedan 2003 är hon bosatt i Örebro och har främst arbetat på Teater Martin Mutter med teater för barn och unga. Hon har även skrivit ett tio-tal pjäser för teatern, och 2018 debuterade hon som författare med boken Det fina med Kerstin på Natur & Kultur. Helena kommer att berätta om bokserien om Kerstin, om vägen dit och om barnkulturens roll och status i samhället.
Se Helena Hedlunds profilsida här. 

Magdalena Eriksson

Magdalena Eriksson är bildkonstnär och poet. Estradpoesi är för henne ett sätt att kunna säga saker som hon stör sig på …oftast. Hon kommer läsa några egna nyskrivna texter.
Se Magdalena Erikssons profilsida här

Lasse Persson

Miniutställning “Gyttjebad i Kavala” av Lasse Persson, fotograf.
Se Lasse Perssons profilsida här