Malin Blomqvist

E-post: malin@malinb.se
Telefon: +46 (0)76 –224 86 10
Webbsida: malinb.se

Verksamhet: /

Malins utbildning sträcker sig från den naturvetenskapliga lärarexamen i matematik och biologi, med lite extra psykologistudier, till de tre år år hon studerat på Gävle Konstskola. Arbetslivserfarenheterna har så bred variation som bensinmacksföreståndare, professionell Lucia till restaurangbiträde/servetris till startandet av en högstadiefriskola. Hon är uppvuxen nära både konsten och entreprenörskapet då de allra flesta i hennes släkt är antingen konsthantverkare/konstnärer eller företagare, eller både och.

Ateljé MalinB

Jag vill påverka vårt samhälle genom konst, kreativitet och skapande. Ateljén ligger i Askersund centrum, ett kvarter från torget. Lokalen är stor, ljus med stora fönster ut mot trottoaren och det finns en arbetsdel och en utställningsdel. Själv visar jag mina skapelser som rör sig från installation, skulptur till brukskonst samt att jag håller kurser i keramik.
Nu vill jag bjuda in dig som gästutställare samt/eller gästande worshopshållare. Vill du visa ditt skapande eller vill du dela med dig av dina kunskaper är du mer än välkommen att höra av dig så berättar jag mer. Vid behov av större lokaler vid workshops finns Hantverkshuset i Askersund (gamla folketshus).

Läs mer på hemsidan malinb.se