Boka #me too, föreställning för mars och april

Hej!

Som amatörteaterkonsulent i Örebro län har jag startat upp Teaterprojekt #Me too i samarbete med ABF och Scenit. Det blir en berörande föreställning med kvinnors berättelser i fokus.
– Föreställningen handlar om makt, skuld, skam och upprättelse, berättar Eva Ahremalm som står för regi och process. Eva som är frilansande skådespelare, sångerska och dramatiker sedan tjugofem år tillbaka och har regisserat många föreställningar. Evas långa erfarenheter sprider trygghet bland de 9 kvinnorna i teatergruppen. Några få ställer sig på scenen för första gången, andra är erfarna amatörteaterskådespelare som hållit på i många år.

Premiären ägde rum på Kulturhuset i Örebro 7 mars. Föreställningen på turné runt om i länet under mars och april. Det är viktigt att sprida dessa berättelser tycker vi, och att jobba vidare med #me too.

Medverkande
Annelie Ulvebring, Clara Felldin, Elisabeth Kjellsdotter, Fannie Redner, Fatima Nylén, Ida Karlsson, Malin Larsson, Malin Unosson & Nathalie Nilsson.
Regi och process: Eva Ahremalm

Från och med v.12 planerar jag turnéplan för april. Hör av dig till mig, Tina Ruth, tina.ruth.lbf@folkbildning.net eller 070-573 50 33

Info om föreställningen:
Längd: ca 60 min
Regi och process: Eva Ahremalm
Plats: Föreställningen är anpassningsbar till olika typer av scener men vi behöver en ljudutrustning och scenljus. Samt 9 st stolar på scenen.
Kostnad: 2000 kr plus resa från Örebro t.o.r. för 11 personer samt smörgåsfika till desamma.
Arrangören drar upp programblad och affischer som vi mejlar ut.

OBS! Då det handlar om amatörteater, så spelar vi endast kvällar och helger!

Pressbilder
https://www.dropbox.com/sh/1jzqdor0xl2ab1h/AAChAxfpOMFb6WpCJN4093uia?dl=0

Vår aprilturné kommer att finnas på Nyhetsbrev amatörteater
Så snart den är klar.