Mentorsskapsprogram bild och form

Vi är glada över att kunna erbjuda möjligheten att få en personlig mentor! Mentorskap bild och form kan sökas av dig som är konstnär eller konsthantverkare och vill utveckla dig inom ditt område med stöd, kunskap och erfarenhet från en etablerad konstnär/konsthantverkare. Du som är i början av din yrkesbana och vill få bättre förutsättningar att etablera dig i den konstnärliga världen är också välkommen att söka.

Genom mentorskapet kan du exempelvis få hjälp med inriktning på din professionella karriär, en konstnärlig idé, fördjupade kunskaper inom ditt område och möjlighet till konstnärligt utbyte.

På länkarna här nedanför hittar du mer information om programmet och om hur du ansöker. Ansökan till höstens program stänger den 22 augusti. Har du frågor eller tycker att någonting känns otydligt så kontakta gärna Ulrika eller mig Mattias, så ska vi hjälpas åt att hitta svar. Jag finns på plats och svarar fram till den 7 juli och är på plats efter semester den 8 augusti.
För dig som vill bli adept
Du som vill ha en mentor klickar på den här länken
https://www.regionorebrolan.se/sv/stod-och-bidrag/bidrag-och-kulturstipendier/mentorskap-kultur/mentorskap-bild-och-form/

För dig som vill bli mentor
Du som är etablerad konstnär eller konsthantverkare och är sugen på spännande möten och att hjälpa en kollega framåt kan ansöka om att bli mentor genom att klicka på den här länken
https://www.regionorebrolan.se/sv/stod-och-bidrag/bidrag-och-kulturstipendier/mentorskap-kultur/vill-du-bli-mentor/

Känner du någon som du tycker skulle söka så tipsa dem gärna! Tack på förhand!

Vänliga hälsningar från Ulrika Stigbäck och Mattias Käll