10 år med The Art of Sweden – det vill vi uppmärksamma

The Art of Sweden är en ideell och genreövergripande förening, med en fantastisk hemsida. När Ann Sidén som ordförande för föreningen, med hjälp av medel från Kulturbryggan under föreningens första år, skapade www.theartofsweden.se var ambitionen ett virtuellt kulturhus dit man bland annat kunde gå in för att möta kulturskapare i länet. Här skulle finnas showrooms, levande musik, utställningar mm. Idag, med den coronasituation vi har, förstår vi vilken visionär tanke hon hade.

Vi vill nu fira våra 10 år genom att DU som medlem står i centrum med stöd från vår hemsida

Först ut är våra medlemmar som du finner under rubriken ”ord”. Under våren plockar våra författare ihop det de vill presentera och kontaktar sedan vår webmaster Susann Rickan som publicerar VECKANS TIPS på ett trevligt sätt. Varje nytt inslag föranleder ett medlemsbrev/Facebookinlägg som vi som medlemmar kan sprida i våra egna nätverk. Vi fyller sedan på med andra genrer.

Du som är dansare, musiker, fotograf, bildskapare, skådespelare… hur vill du presentera ditt skapande? Föreningen The Art of Sweden fyller 10 år. Nu lyfter vi varandra och visar att Kulturskapare i Örebro län gör skillnad!

Se veckans tips här

Styrelsen för The Art of Sweden