Rotvälta på fallet

Veckans tips v. 50-52 Susann Rickan

Rotvälta på fallet

Rotvälta på fallet 2020. Foto: Susann Rickan

Tuppen gal först 8.15 och det blir aldrig riktigt ljust om dagarna. Gå ut! säger jag till mig själv, och stötta tallkottkörteln. Den sitter inne i mitt huvud och bildar hormonet melatonin. Melatonin hjälper till att styra kroppens dygnsrytm. Melatoninet utsöndras när det blir mörkare omkring oss och vi blir sömniga. Jag är ingen doktor men promenader i dagsljus gör att min kropp fungerar bättre i december, så mycket vet jag för säkert. Det får bli mitt tips för en glad decemberkropp 🙂

Mitt andra tips handlar om webbsidan www.theartofsweden.se som jag har fått förmånen att vara webbmaster för. Under några år har jag publicerat evenemang, tips och idéer så att andra får ta del av vad ni medlemmar erbjuder och jag inspireras av kunnandet och bredden som finns i Örebro län vad gäller kultur. Jag önskade att fler medlemmar nyttjade medlemsförmånen att synas på webbsidan. När du har ett evenemang är det lätt att glömma bort att denna kanal finns. Det är en uppmaning och ett tips från mig, meddela mig vad du har på gång så publicerar jag! Maila webmaster@tehartofsweden.se. Ditt evenemang publiceras samtidigt på TAOS Facebook. Kanske har du just nu något julklappstips att dela med dig av?

Mitt tredje tips handlar om mitt företags största uppdrag och intresse, att hjälpa små och medelstora företag med webbsidor och marknadsföring. Jag startade företaget i februari 2009 i Nora och verkar i Örebro län, Sverige och världen. Jag ser fram emot att få hjälpa er medlemmar med webbsida och annat. En konsultation kostar ingenting för dig som medlem i the Art of Sweden. Hör av dig.

Tack för att jag får vara med och publicera era evenemang!

Följ gärna Rickan webb & foto:

Facebook: https://www.facebook.com/rickanwebbochfoto

Instagram: https://www.instagram.com/rickanwebbochfoto/

Aktuellt: https://www.rickan.se/aktuellt/