Veckan tips 44-45 Saide Jonsson

Jag tillhör ett gäng av konstnärer från Karlskoga och Degerfors som under en period drev Galleri Kråkan i Karlskoga.  Tyvärr var vi tvungna att stänga galleriet men vi ville gärna fortsätta vårt samarbete. Kollektivet Kråkan utgör detta fortsatta samarbete. Nu firar vi Kråkor femårs jubileum och gör det med en utställning i Kristinehamn och Galleri Vågen mellan 21 okt. och 14 nov.

Som så många andra så har jag levt ganska isolerat under detta år. Detta har varit både positivt till negativt och för mig har det även inneburit att man har fått mer tid det konstnärliga arbetet. Jag har b.l.a äntligen ägnat tid till att fotografera av mina verk, som jag senare digitalt bearbetar på olika sätt. Resultatet av detta kommer att visas på den nämnda gemensamma utställningen I Kristinehamn.

Saide Jonsson

Läs mer på Saide Jonssons profilsida

Läs mer om utställningen på visitkristinehamn.se